Vicky

Kjære kunder, jeg ønsker dere en fantastisk jul og et godt nytt år.
Vi sees neste år 5. januar 2024. Jeg kommer tilbake. Min kollega Bjørn er tilgjengelig for deg.

Hei til alle som leser linjene mine.
Noen få ord om meg.
Mitt navn er Vladimíra  kort sagt, Vicky, jeg kommer fra Tsjekkia. Jeg er en uavhengig og sertifisert massør.

Jeg jobber i Sandnes- Hana.

Jeg kom til tantrisk massasje når jeg innser det i ettertid basert på min intuitive følelse, der jeg følte at jeg savnet noe i livet mitt. For noen år siden tok jeg et kurs i tantrisk massasje, og i dag kan jeg fortelle etter flere års erfaring over tusenvis av klienter som jeg hadde æren og erfaringen med å oppleve energien deres i kroppen, noe som førte til at jeg viet meg til tantrisk massasje i dybden og introdusere i praksis med Tantra i riktig grad. Takket være min erfaring med forskjellige mennesker, innså jeg at det er en fantastisk jobb på energinivåene til hvert individ som passerte gjennom hendene mine, og jeg kunne føle de forskjellige energiene til mennesker med forskjellige fysiske og psykiske problemer. Hver person er unik. Etter min egen erfaring, empati for personen jeg jobber med og innser om personen er god eller dårlig, blokkert energi, finner jeg ut at vi alle har et problem et sted. Ingen er perfekte :-)

Hva betyr tantrisk massasje for meg i praksis?
Det nåværende øyeblikket nå og her og ingenting annet eksisterer!
Tantramassasje med varm olje, lavastener og varme håndklær ???
Og det er alt?? Dette er bare begynnelsen for meg! Under massasjen jobber jeg med andre menneskers energi når jeg kobler meg til energi under ritualet, eller jeg kjenner pusten slippe ut hos klienten, og jeg føler hvilken mental og fysisk stemning personen er i, bare under ritualet når jeg legg hendene på klientens hode. nervehjerneoverbelastningssenter det er som et tap i klientens tanker når jeg kjenner hjerterytmen på tinnene i hodet, så jeg vet at et dypt avslapningsritual må følge når klienten må komme til alfa tilstand før du sovner, må du slappe helt av, miste kontrollen under massasje og overgi deg med en erfaren massør, så kan en massasje bare finne sted der klienten bare konsentrerer seg om sin egen kropp, pusten og den avslappede, flytende energien i kroppen. Deretter kan jeg starte med en helkroppsmassasje med varm olje, varme steiner og håndklær. Under massasjen fokuserer jeg på de 7 hovedchakraene i klientens kraniosakrale område, som kan forstyrres, blokkeres og åpnes under fødselen, utvikling i barndommen og ungdomsårene.

Hvordan føle den beste tantriske massasjen?
Hvis du skal på tantrisk massasje for første gang, anbefaler jeg på det sterkeste at du lar alle bekymringene ligge bak døren min og under massasjen fokuserer du bare på kroppen din, puster dypt inn i magen og kjenner kroppens flytende energi. De mistet kontrollen over seg selv og tid, og i øyeblikket fokuserte de bare på kroppene deres.
Hvis du har et problem, kan du rådføre deg med meg før du starter behandlingsøkten. Jeg ønsker deg en vakker opplevelse og en følelse av kroppen din til alle dine chakers. Hilsen Vicky.smiley 

La hele kroppen bli bortskjemt med varm olivensjokoladeolje og baksiden av kroppen løsner spenninger og stress med varme jadesteiner, se bildene mine.

De 7 viktigste chakraene representerer viktige energisentre langs ryggraden, gjennom hvilken livskraft strømmer gjennom hele kroppen. Kjenn den sanne betydningen av alle 7 chakraene og finn ut hvilke symboler og farger som er knyttet til dem. Oppdag hvordan et blokkert chakra manifesterer seg og lær å åpne, aktivere og helbrede det.

Hva er chakraer?
Chakraer beskrives som energisentre hvorfra livskraft strømmer gjennom hele kroppen. I følge hinduismen er det mer enn 88 000 av dem i kroppen vår, men bare 7 hovedchakraer, som ligger langs hele ryggraden, har faktisk blitt studert. Den uforstyrrede energistrømmen som chakraene formidler, forbinder kroppen vår, sinnet og ånden til en harmonisk helhet.

Roterende chakraer
Ordet chakra kommer fra sanskrit og betyr sirkel eller virvel. Og det er akkurat slik chakraene visstnok ser ut - som en roterende energisirkel som mottar energi fra universet og sender den til visse deler av kroppen vår.

Ettersom chakraet roterer saktere eller for raskt, forstyrres energibalansen, som før eller siden manifesterer seg på et fysisk og mentalt nivå. Imidlertid er rotasjonsretningen til chakraene også viktig, noe som ikke bare skiller mellom individuelle chakraer, men også mellom kjønnene.

Mens det første mannlige chakraet roterer til høyre eller med klokken (til venstre for kvinnen), roterer det andre chakraet til venstre (til høyre for kvinnen). På samme måte endres retningen for chakraene til det siste, syvende chakraet.

Venstrehendigheten og høyrehendigheten til chakraene former menn og kvinner annerledes og bidrar til å oppnå harmoni av energier på alle områder av våre liv og til å balansere energien til yin og yang.

chakraer
Betydningen av chakraer
Hvert chakra er knyttet til en bestemt del av kroppen vår, avhengig av hvor den ligger. Det påvirker ikke bare organer og organsystemer, men også kjertlene, hormon- og nervesystemet, sansene våre og også våre følelser, opplevelser, oppfatninger og tanker.

Når chakraene er i harmoni, føler vi oss sterke, selvsikre og koblet til vår indre intuisjon. Vi føler at måten vi lever på fyller oss. Handlingene våre samsvarer med tankene våre. Våre forhold til omgivelsene og oss selv er basert på kjærlighet, tillit og forståelse.

Men når chakraene er ute av balanse, føler vi oss usikre, uanstrengt og følelsesmessig ubalansert. Vi står overfor problemer på forskjellige områder av livet vårt som har en negativ effekt på vår fysiske og psykiske helse.

Blokkerte chakraer
Hvis vi opplever frykt, stress, skuffelse eller fysisk eller mental spenning i lang tid, kan ett eller flere (unntaksvis alle) chakraer bli blokkert. I et slikt øyeblikk slutter livsenergien å flyte fritt, noe som oftest manifesterer seg i form av helseproblemer både på det fysiske og mentale nivået.

For eksempel manifesteres blokkering av nakkechakraet ved hyppig tonsillitt, stive nakkemuskler, men også problemer med uttrykk, selvpresentasjon eller omvendt sykelig bagvaskelse.

 

1. chakra = rotchakra
"Jeg kan ikke vokse på et svakt fundament."

Kroppsdeler: ryggrad, bein, tenner, negler, tykktarm, endetarm, prostata, ben, føtter, bloddannelse og cellestruktur
Kjertel: binyrene
Hormoner: adrenalin, noradrenalin
Følelse: lukt
Farge: rød, rød
Element: jord
Steiner: granat, onyks, rød jaspis, hematitt og rubin
Aromaterapi: sedertre og nellik
Yoga -posisjon: Warrior 1
Mantra: LAM

andre sakrale chakra
Rotchakraet ligger i den nedre delen av ryggraden, mellom kjønnsorganene og endetarmen. Som navnet antyder, kobler det oss til bakken og begrunner oss. Det første chakraet er grunnlaget vi bygger livene våre på - det henger sammen med våre grunnleggende behov, for eksempel behovet for mat, drikke, trygghet og kjærlighet.

Når rotchakraet er åpent, gir det oss en følelse av at vi har fast grunn under føttene og at vi er trygge. Det vekker selvtilliten hos oss, takket være det vi tror på oss selv og på våre evner. Det danner et solid grunnlag for å åpne de høyere chakraene.

Det blokkerte rotchakraet fremkaller følelser av usikkerhet, angst og ensomhet hos oss. På det fysiske nivået kan det manifestere seg i smerter i korsryggen, åreknuter, forstoppelse eller omvendt diaré, impotens eller vannretensjon. Det kan også forårsake problemer med hofter, knær, ankler og føtter.

Hvordan blokkerer du rotchakraet? Ta lange turer på landet og gå barbeint hvis det er mulig. Rotchakraet aktiveres av en brennende rød farge - omgir det eller bare se inn i flammer av ild eller rødhårede. Gjenta LAM -mantraet, som er assosiert med det første chakraet, og ta også hjelp av edelstener, spesielt granat, onyks, rød jaspis, hematitt eller rubin.

2. chakra = sakral chakra
"Jeg respekterer andre, men ikke mer enn meg selv."

Kroppsdeler: rumpe, reproduktive organer, nyrer, blære og alt væske (blod, saft, sæd, fordøyelsessaft)
Kjertel: testikler, eggstokkene, prostata
Hormoner: østrogen, testosteron
Sans: smak
Fargen oransj
Element: vann
Steiner: karneol, oransje sink, rav, tigerøye, oransje korall og karneol, adular, ortoklas, tigerøye, sitrin, rutil, gylden topas
Aromaterapi: ylang-ylang, sandeltre
Yoga -posisjon: sommerfuglstilling
Mantra: DU

Det sakrale chakraet ligger i nedre del av magen. Det henger sammen med våre følelser, kreativitet og seksualitet. Det påvirker avgjørende våre mellommenneskelige forhold, spesielt forholdet til det motsatte kjønn. Det lar oss manifestere vår natur gjennom våre følelser og kreativitet.

Hvis det sakrale chakraet er åpent, er vi kreative, kreative og har en rik fantasi. Vi etablerer meningsfylte og tilfredsstillende forhold til andre mennesker.

Det blokkerte sakrale chakraet fremkaller følelser av usikkerhet, lav selvtillit og emosjonell ustabilitet hos oss. Vi kan også oppleve seksuelle problemer. På det fysiske nivået kan blokkering av det andre chakraet manifestere seg i hoftesmerter, nyre- og reproduktive problemer, som infertilitet eller uregelmessig menstruasjon hos kvinner.

Hvordan blokkerer jeg det sakrale chakraet? Vekk kreativiteten og kreativiteten din - maler, tegner, skriver eller broderer. Still inn på din seksuelle energi og nyt å elske med partneren din. Harmoniseringen av det andre chakraet blir også hjulpet av edelstener (for eksempel tigerøyet), aromaterapi (ylang-ylang), gjentagelse av VAM-mantraet, synet av appelsin eller rennende vann.

3. chakra = solar plexus chakra
"Selvkjærlighet begynner i det øyeblikket jeg godtar alle deler av meg selv."

Kroppsdeler: korsryggen, bukhulen, fordøyelsessystemet (mage, lever, galleblære), milt og autonomt nervesystem
Kjertel: bukspyttkjertel, lever
Hormoner: insulin
Sans: syn
Gul farge
Element: brann
Steiner: sitrin, gul safir, månestein, solstein
Aromaterapi: lavendel, rosmarin, bergamot
Yoga -posisjon: båtens posisjon
Mantra: RAM

tredje chakra
Det tredje chakraet ligger i navleområdet. Det henger sammen med vårt selvbegrep, selvtillit og vår egen identitet. Det er sentrum for vår personlige kraft og lar oss utvikle vårt potensial.

Når det tredje chakraet er åpent, er vi trygge, vi kjenner formålet med vårt vesen og føler oss motiverte. Det er ikke et problem for oss å uttrykke oss åpent og stå opp for våre meninger.

Det blokkerte tredje chakraet fører til lav selvtillit, fremveksten av negative tankekonstruksjoner, tap av fri vilje og motivasjon, tap av mot. Det kan også manifestere seg i økt aggresjon. På det fysiske nivået er blokkering av det tredje chakraet ofte årsaken til fordøyelses- og fordøyelsesproblemer, dårlig metabolisme, spiseforstyrrelser og også hudsykdommer (akne, eksem), som er forbundet med stress.

Hvordan låse opp det tredje chakraet? Fokuser på dine styrker, tenk positivt om deg selv, lær å elske deg selv og alle dine feil og dyrk en sunn selvtillit. Du kan også aktivere det tredje chakraet ved hjelp av steiner (sitrin, solstein), duften av oljer (lavendel, rosmarin, bergamot), gjenta RAM -mantraet eller gult.

Fjerde chakra = hjertechakra
"Så snart de begynner å elske seg selv, vekker kjærlighet til andre i meg."

Kroppsdeler: hjerte, øvre rygg, bryst, nedre lunger, blod og blodsirkulasjon, hud
Kjertel: thymus
Hormoner: tymohormon
Følelse: berøring
Farge: grønn
Element: luft
Steiner: rosa kvarts, grønn turmalin, malakitt, granat, jade, jadeitt, rosentre og smaragd
Aromaterapi: roseolje
Yogastilling: kamel
Mantra: YAM
Hjertechakraet ligger i midten av brystet. Den forbinder de tre nedre og tre øvre chakraene og forbinder dermed imaginært de fysiske og åndelige aspektene ved vårt vesen. Som navnet antyder, tillater hjertechakraet oss å gi og motta kjærlighet, både fra andre mennesker og fra oss selv. Omfanget og utstrålingen av energien til dette chakraet bestemmer direkte dybden i våre relasjoner.

 Hvis hjertechakraet er åpent, kan vi vise kjærlighet og vennlighet. Vi er tolerante, medfølende, hjelpsomme og vi kan tilgi. Vi har ingen problemer med å bygge kjærlighetsrelasjoner fulle av tillit og akseptere oss selv som vi er.

 Et blokkert hjertechakra lar oss ikke etablere relasjoner basert på kjærlighet og tillit. Vi kan ikke komme nærmere andre mennesker, og forholdene våre blir ødelagt av sjalusi, misunnelse, mistillit eller frykt for svik. På fysisk nivå kan tredje chakra -blokkering forårsake pusteproblemer (astma, lungebetennelse), brystproblemer og brystsmerter.

Hvordan oppheve blokkeringen av hjertechakraet? Før du kan motta kjærlighet, må du først lære å gi den til deg selv. Selvkjærlighet er et viktig aspekt som lar deg helbrede hjertechakraet ditt. Dette er også forbundet med kunsten å tilgi - seg selv og andre mennesker. Det neste trinnet på veien til å åpne hjertechakraet er kjærlig fysisk kontakt - et smil, en klem, et kyss.

Steiner (som rosetter), aromaterapi (roseolje), gjentakelse av YAM -mantraet og grønt vil også hjelpe deg med å harmonisere hjertechakraet ditt (selv synet av en grønn eng eller skog vil gjøre sitt).

5. chakra = halschakra
"Jeg forteller sannheten min, under alle omstendigheter."

Kroppsdeler: nakke og nakke, kjever, ører, vokal system, strupehode, øvre lunger, bronkier, svelg, armer
Kjertel: Skjoldbruskkjertelen
Hormoner: tyroksin
Sans: hørsel
Farge: lyseblå
Element: eter
Steiner: blå agat, lapis, azuritt, safir, akvamarin, turkis, chalcedony og tyrkenitt
Aromaterapi: salvie, eukalyptus
Yoga -posisjon: fisk
Mantra: HAM
Halschakraet ligger i nakkeområdet. Det er kommunikasjonssenteret og vår selvpresentasjon. Det er delvis relatert til det andre chakraet, ettersom det også hjelper oss med å vise vår kreativitet og få liv i våre visjoner, drømmer og planer.

Når nakkechakraet er åpent, kommuniseres våre egne meninger, holdninger og tanker lett til oss. Vi kan presentere oss åpent, autentisk og uten skam. Samtidig har vi ingen problemer med å lytte til andres meninger.

Chakraet med lukket hals gjør det vanskelig for oss å finne de riktige ordene. Det forhindrer oss i å kommunisere åpent, uttrykke våre behov og lytte til andre mennesker. Men det kan også vise seg som overdreven prat, sladder og baktalelse. På det fysiske nivået kan blokkering av det fjerde chakraet forårsake hyppige ondt i halsen, betennelse i mandlene, stiv nakke og skuldermuskler, men også problemer med tannkjøttet eller skjoldbruskkjertelen.

Hvordan blokkerer du nakkechakraet? Som med harmoniseringen av det andre chakraet, vil det hjelpe deg å vekke kreativiteten og kreativiteten din. Prøv å uttrykke dine tanker, følelser og følelser som han ikke kan uttrykke i ord gjennom kreativ aktivitet - male dem, synge dem eller uttrykk dem med bevegelse.

Steiner (som blå agat eller akvamarin), aromaterapi (salvie, eukalyptus), gjentagelse av HAM -mantraet og lyseblå vil også hjelpe deg med å aktivere det femte chakraet.

Sjette chakra = tredje øye

Jeg er klar til å utforske det som ikke kan sees med det blotte øye."

Kroppsdeler: ansikt, øyne, ører, nese, hulrom, hjerne, sentralnervesystemet
Kjertel: hypofyse
Hormoner: vasopressin, pituitrin
Sans: ekstrasensorisk oppfatning (såkalt sjette sans)
Farge: mørk blå
Element: alle
Steiner: sodalitt, turkis og opalitt, perle, blå topas, indigoblå safir og ametyst
Aromaterapi: peppermynte, jasmin
Yogastilling: barn
Mantra: KŠAM

tredje øye sjette chakra
Det sjette chakraet (det såkalte tredje øyet) er plassert mellom øyenbrynene over neseroten. Det åpner våre sinn for bredere kunnskap, utvikler vår intuisjon og ekstrasensoriske oppfatning. Den forbinder vår indre verden med den åndelige verden.

Når det sjette chakraet er åpent, tror vi på vår intuisjon, lar vår sjette sans lede oss og utvikle vår indre visdom. Vi kan bli kvitt egoet vårt og se alt i en bredere kontekst.

Det lukkede sjette chakraet kobler oss fra vår intuisjon og indre visdom. Det er mye lettere for oss å bli påvirket av ytre omstendigheter, vi kan ikke holde den nødvendige (følelsesmessige) avstanden fra ting, og det er vanskelig for oss å tro på høyere, åndelig styrke og energi. På det fysiske nivået kan blokkering av det sjette chakraet forårsake hodepine, migrene, øyeproblemer og hodebunn.

Hvordan blokkerer jeg chakraet til det tredje øyet? Prøv å koble til din intuisjon igjen - for eksempel i form av automatisk maling eller automatisk skriving. Meditasjon er veldig egnet, der du lytter til sjelen din - hva trenger den, hva sender den bak signalene, hva plager den? Still inn på deg selv, på din indre visdom og intuisjon.

Steiner (som ametyst), aromaterapi (peppermynte og jasmin), gjentagelse av KŠAM -mantraet og mørkeblå vil også hjelpe deg med å aktivere det sjette chakraet.

7. chakra = kronechakra
"Jeg er formidler av kjærlighet og lys."

Kroppsdeler: hjerne
Kjertel: pinealkjertel (pinealkjertel)
Hormoner: serotonin, melatonin
Sans: rent vesen
Farge: lilla og hvit
Element: kosmisk energi
Steiner: ametyst, krystall, diamant og hvit agat
Aromaterapi: lotus
Yoga -posisjon: stå på hodet
Mantra: OM
Kronechakraet er plassert på toppen av hodet. Det er en kilde til opplysning og åndelig forbindelse med våre høyere vesener, med alle vesener på planeten og med kosmisk energi. Det lar oss overskride våre grenser og grenser - både fysisk og åndelig og mentalt - og oppnå opplysning.

Hvis kronechakraet er åpent (som bare noen få mennesker kan leve i livet), oppnår vi opplysning og sann åndelig ekstase.

Det lukkede krone -chakraet forhindrer oss i å åpne tankene våre for høyere bevissthet. Vår lykke avhenger dermed helt av ytre omstendigheter og kommer ikke fra oss selv. På det fysiske nivået kan blokkering av det syvende chakraet forårsake lysfølsomhet, hodepine, autoimmune og nevrologiske lidelser.

Hvordan oppheve blokkeringen av kronechakraet? Fokuser på din egen selvkunnskap - for eksempel gjennom meditasjon eller en øvelse som forbinder sinn og kropp (Chi kung, yoga, 5 tibetanere). Du kan også aktivere det syvende chakraet ved først å harmonisere de seks foregående chakraene.

Steiner (som krystall og diamant), aromaterapi (lotus), gjentagelse av OM -mantraet og lilla eller hvite vil også hjelpe deg med å aktivere krone -chakraet.

 

         7 trinn for å overvinne egoet
Her er syv forslag for å hjelpe deg med å overvinne dine dype innsikter om egen betydning. Alle er designet for å hjelpe deg med å forhindre falsk identifikasjon med det innbilte egoet.

1. Slutt å bli fornærmet
Andres oppførsel er ikke en grunn til å immobilisere deg selv. Det som støter deg, svekker deg bare. Hvis du leter etter muligheter til å krenke, vil du finne dem hvert trinn på veien. Det fungerer ditt ego som overbeviser deg om at verden ikke skal være som den er. Du kan begynne å sette pris på livet og tilpasse deg den universelle skapelsesånden. Men når du blir fornærmet, kan du ikke nå formålet.

"Det som støter deg, svekker deg bare."
Uansett, handle for å utrydde gruene i denne verden, som stammer fra en sterk identifikasjon med egoet, men forblir rolige. Så du som er en del av enhet er ingen steder hjemme andre steder enn i fred. Å være er guddommelig. Og du som er en del av Gud er hjemme intet annet enn i hans fred. Hvis du blir fornærmet, skaper det en like destruktiv energi som har berørt deg i utgangspunktet og som fører til angrep, motangrep og krig.

2. Gi opp behovet for å vinne
Egoet er veldig glad for å dele oss inn i vinnere og tapere. Jakten på seier er en garantert måte å forhindre bevisst kontakt med intensjonen. Hvorfor? For tross alt kan du fortsatt ikke bare vinne. Noen vil alltid være raskere, yngre, sterkere, smartere eller lykkeligere, og du vil da føle deg verdiløs og uviktig. Du er ikke dine gevinster eller seire. Du kan like å konkurrere og ha det gøy i en verden der seier er alt, men du trenger ikke å være der i tankene dine. I denne verden hvor vi alle deler den samme energikilden, er det ingen tapere. Alt du kan si den dagen er at du har gjort sammenligninger med andre på et visst nivå. Men i morgen er en annen dag, med flere rivaler og nye omstendigheter å vurdere. Og du er fortsatt en uendelig tilstedeværelse i en kropp som er enda en dag (eller tiår) eldre.

"I en verden hvor vi alle deler den samme ressursen, er det ingen tapere."
Gi opp behovet for å vinne ved ikke å godta at det motsatte av å vinne er tap. Det er frykten for egoet. Hvis kroppen din ikke presterer triumferende i dag, så spiller det ganske enkelt ingen rolle om du ikke identifiserer deg utelukkende med egoet ditt. Vær en observatør som legger merke til og har det gøy uten å måtte vinne et trofé. Vær i fred og koble til intensjonens energi. Det er ironisk, selv om du neppe vil legge merke til at når du prøver hardere å vinne, vil det begynne å dukke opp flere i livet ditt.

3. Gi opp behovet for å ha rett
Egoet er kilden til mange konflikter og uenigheter fordi det presser deg til å overbevise andre om at de tar feil. Når du er fiendtlig, blir du koblet fra intensjonen. Den skapende ånd er snill, kjærlig og nærmer seg; og uten sinne, sinne eller bitterhet. Å gi opp behovet for å ha rett i dine debatter og forhold er som å si til egoet: “Jeg er ikke din slave. Jeg vil godta favør, og jeg avviser ditt behov for å ha rett. Faktisk vil jeg tilby denne personen en sjanse til å føle seg bedre ved å si at han har rett og takk for at du viste meg til sannheten. "

Når du gir opp behovet for å ha rett, kan du styrke forbindelsen din med intensjonen. Men husk at egoet er en bestemt jagerfly. Jeg har sett folk avslutte sine ellers vakre forhold fordi de klamret seg til deres behov for å ha rett. Jeg appellerer til deg om å gi opp ditt egokontrollerte behov for å ha rett ved å stoppe midt i en krangel og spørre deg selv - Vil jeg ha rett eller vil jeg være lykkelig? Når du velger en glad, kjærlig, åndelig holdning, vil din forbindelse til intensjonen bli styrket. Disse øyeblikkene vil til slutt utvide din nye forbindelse med intensjonens kraft. Den universelle kilden vil begynne å jobbe med deg for å skape det livet du var bestemt til å gjøre.

4. Gi opp ditt behov for å være overlegen
Ekte adel handler ikke om å være bedre enn noen andre. Det handler om å være bedre enn du pleide å være. Fokuser på veksten din med den konstante kunnskapen om at ingen på denne planeten er bedre enn noen andre. Vi kommer alle fra den samme kreative livskraften. Vi har alle et oppdrag om å realisere vår forutbestemte natur; alt vi trenger for å oppfylle vår skjebne er tilgjengelig for oss. Imidlertid er ingenting av dette mulig når du ser deg selv som overlegen andre. Det er et gammelt ordtak, men likevel sant: I Guds øyne er vi alle like.

Gi opp behovet ditt for å føle deg overlegen ved å prøve å se den utviklende Gud i hvert individ. Ikke evaluer andre basert på deres utseende, prestasjoner, rikdom og andre egoindikatorer. Når du sender følelser av overlegenhet, vil det komme tilbake til deg, noe som vil føre til harme og til slutt fiendtlige følelser. Disse følelsene vil bli et kjøretøy som tar deg videre fra intensjonen. The Miracle Course om dette må være spesielt og overlegent sier: unikhet skaper alltid sammenligning. Den er basert på manglene som er sett hos andre, og vedlikeholdt ved å finne og vedlikeholde alle klart synlige mangler som den kan oppfatte.

5. Gi opp behovet for å ha mer
Egoets mantra er "mer". Han er aldri fornøyd. Uansett hva du har oppnådd eller hva du har oppnådd, vil egoet ditt insistere på at det ikke er nok. Du vil oppdage at du er i en tilstand av konstant innsats, og du utelukker muligheten for å oppnå noe. Men faktisk har du allerede oppnådd det, og hvordan du bestemmer deg for å bruke dette nåværende øyeblikket i livet ditt, er bare ditt valg. Paradoksalt nok, når du slutter å trenge mer, kommer mer av det du ønsker inn i livet ditt. Og fordi du er løsrevet fra dette behovet, vil du oppdage at det er lettere for deg å gi det videre til andre, ettersom du vil innse hvor lite som er nok til å være fornøyd og fredelig. Den universelle kilden er selvtilfreds, vokser stadig og skaper nytt liv, og prøver aldri å holde seg til skapningene sine for sine egne egoistiske formål. Oppretter og slipper. Når du gir opp behovet for at egoet skal ha mer, vil du forene deg med denne kilden. Lag, tegn til deg selv og la det gå, aldri be om at mer kommer til deg. Av takknemlighet for alt som kommer til deg, vil du lære den kraftfulle leksjonen som Frans av Assisi lærte: “…. vi mottar ved å gi. ”Når du lar overflod strømme til og gjennom deg, vil du koble deg til din kilde og sikre at denne energien fortsetter å strømme.

6. Slutt å identifisere deg selv med prestasjonene dine
Dette kan være en vanskelig idé hvis du tror du er prestasjonene dine. Gud skriver all musikk. Gud synger alle sangene. Gud bygger alle bygninger. Gud er kilden til all din suksess. Jeg kan høre egoet ditt protestere høyt. Følg imidlertid med på denne ideen. Alt kommer fra kilden! Du og denne kilden er ett! Du er ikke denne kroppen og dens prestasjoner. Du er en observatør. Legg merke til alt dette og vær takknemlig for ferdighetene du har samlet. Gi all anerkjennelse til intensjonen som førte deg inn i denne verden og som du er en materialisert del av.

Jo mindre du trenger å bli anerkjent for prestasjonene dine, og jo mer du holder kontakten med de syv hensiktsuttrykkene, jo friere vil du være for å oppnå noe, og jo mer vil det vise seg. Det er når du klamrer deg til disse suksessene og tror at du gjør alle disse tingene selv og etterlater fred og takknemlighet for din kilde.

7. Gi opp ditt gode navn
Omdømmet ditt er ikke i deg. Den ligger i andres sinn. Så du har ingen kontroll over det. Hvis du snakker med 30 personer, vil du ha 30 rykte. Å koble til intensjon betyr å lytte til hjertet ditt og lede deg selv ut fra det din indre stemme forteller deg. Det er din hensikt her. Hvis du bryr deg for hvordan andre oppfatter deg, har du koblet fra intensjonen og tillatt andres meninger å veilede deg. Det fungerer ditt ego. Det er en illusjon som står mellom deg og intensjonen. Det er ingenting du ikke kan gjøre med mindre du kobler deg fra kildens makt og blir overbevist om at din intensjon er å bevise for andre hvor mesterlig og overlegen du er og ikke bruke energien din på å prøve å få et godt rykte blant andre egoer. Gjør det du gjør, fordi din indre stemme, som alltid er koblet til kilden din, som han også er takknemlig for, også vil lede deg. Hold deg til skjebnen, løsne deg fra resultatene, og ta ansvar for det som er i deg: din karakter. Overlat omdømmet ditt til andre for diskusjon, det har ingenting å gjøre med deg. Eller som tittelen på boken lyder: Det du tenker om meg er ikke noe for meg!

 

Jeg tilbyr Tantrisk massasje for disse prisene:

60 minutt massasje for 2000 kr

90 minutt massasje for 3000 kr

120 minutt massasje for 4000 kr

 

Jeg tar immot betalinger med kontant, VIPPS

 

Hilsen til dere alle
I det siste har jeg lest i forskjellige artikler hvordan du aktiverer det tredje øyet, hvordan du åpner krone -chakraet. Men jeg synes ikke vi skal gå denne veien i det hele tatt og ikke hjelpe i det hele tatt.

Alt skal flyte naturlig, akkurat som en bekk renner gjennom en eng i naturen, vil fuglen ta av først når den er klar til å ta av, blomsten vil blomstre når løken er helt frisk og full av energi.

Sjette chakra - tredje øye
Pinealkjertelens aktivitet er nært knyttet til den psykologiske aktiviteten forbundet med meditasjon eller økt fantasi. Pinealkjertelen er ansvarlig for utskillelsen av DMT - dimetyltryptamin, også kalt sjelmolekylet. Utgivelsen av dette molekylet anses å være en av de sterkeste kjente hallusinogene nevrotransmitterne.

sete for intuisjon og telepati
Å åpne det tredje øyet åpner også kanalen for intuisjon. Hvis vi tilegner oss denne evnen, er det nødvendig å lytte til intuisjon, til den indre stemmen. Over tid kommer disse impulsene ikke bare i blink og korte tanker, men blir en overbevisning ledsaget av glede og en følelse av riktig handling.

Når vi lykkes med å fjerne de dysfunksjonelle systemene som har omgitt oss og hindret oss i våre handlinger og handlinger, vil klarheten i vår kunnskap øke vår selvtillit og tillit til handlingene våre.

Ved å åpne det tredje øyet får vi muligheten til å skape nye realiteter på det fysiske og materielle nivået og å forstyrre de gamle. Ved å åpne det tredje øyet får vi og styrker evnen til å svare selv. Mange mennesker er veldig ansvarlige i forhold til andre, men de glemmer seg selv. Hver av oss har et tredje øye, men få kan bruke det.

Å aktivere det tredje øyet tjener først og fremst for vår egen åndelige utvikling og utvikling, det hjelper oss til å takle våre egne liv bedre, ta de riktige avgjørelsene, utvikle våre evner og intuisjon.

Enhver øvelse for å støtte åpningen av det tredje øyet bør ha en positiv effekt på deg. Steg opp, støtt og berik dine åndelige evner og krefter.

Faren for å åpne det tredje øyet raskt, uten åndelig modenhet, er at det vil forbli kontrollert på dette tidspunktet av et uforholdsmessig ønske om makt. Den slutter å utvikle seg åndelig, slutter å være klar over hele spekteret av energikroppen og kan lett gli inn i resonansfeltet med negative energier. Spesielt hvis han begynner å tro at evnene som kom etter åpningen av det tredje øyet, gir ham makt og styrke over andre.

Problemer knyttet til problematisk tredje øyefunksjon:

hodepine og migrene
synsproblemer, enten det er nærsynthet eller langsynthet
betennelse i øvre luftveier
hulromsproblemer

Syv krone chakra
Når vi mediterer gjennom chakraene på hodet, må vi passe på å koble energiene til hodet konstant med kroppen vår. Fordi med denne ensidige byrden forårsaker vi hodepine, urolig søvn, mareritt og forvirring i tenkning, som stjeler vår indre fred og ro.
Meditasjon og følelser av hengivenhet til Gud i denne perioden kan gi deg mer enn noen gang visjon. til din guddommelige natur og fremkalle opplevelser av enhet i deg. Du bør benytte anledningen til å fokusere innover mer enn noensinne, fordi alt finnes i deg, i det guddommelige vesen som du er ett med.

Det åpne syvende chakraet åpner for oss imaginære porter ved grensesnittet mellom den materielle verden, den jordiske verden og den astrale verden som vi er en del av. Vi innser det ikke alltid nok. Aktivering av kronchakraet er umulig med mindre vi går gjennom åndelig kunnskap og gradvis åpner kroppens andre energisentre.

Når kronchakraet begynner å åpne, vil du oppleve flere og flere øyeblikk der separasjonen av ditt indre og ytre liv vil forsvinne. Du vil oppfatte sammenflettingen av verdener som du ikke ante eksisterte før nå.

Jeg vil ikke fraråde bare å oppmuntre til forsiktighet.
Meditere eller bare slappe av i fred og ro i naturen så nær åpen himmel.
Musikken til kronechakraet er stillhet. I stillhet er vi usedvanlig årvåkne og mottakelige for alle toner av skapelsen.

 

Brukervurdering

Anmeldelse

Denne gangen bare to uker etter mitt første besøk, og det er fordi hun er den beste, jeg føler ikke bare massasjen, men jeg føler det med sjel og lidenskap, og hvordan hun ser ut når hun smiler er fantastisk, kroppen hennes er fantastisk og det er bare som en engel som faller ned fra himmelen .. jeg lover at hun er det jeg har sett etter, og hun er også veldig profesjonell, og den beste massasjen i hele Norge hvis ikke verden .. Inntil neste gang <3

Guuudie28

Guuudie28

 • Kjønn: Mann
 • Nasjonalitet: Norsk
 • Alder: 23

 

 

 

 

Tid

 • Besøkt: 22. marts 2021
 • Anmeldt: 22. marts 2021
 • Varighet: 1 time

Spørsmål

Samlet fornøyd?

Vil du anbefale?

Vil du møte igjen?

Valuta for pengene?

Nøyaktighet av annonse bilder

Incall plassering

Fysiske utseende

Levert tjeneste

Nøyaktighet av prisen

Nøyaktighet av tjenester

Nøyaktighet av språk

 

Ja

Ja

Ja

Ja

God

God

God

God

Bra

Bra

Bra

Anmeldelse

Har vert et par ganger hos vicky å det er den desidert beste plassen jeg har vert, kan anbefales på det sterkeste. Veldig imøtekommende og flott dame, snakker bra engelsk og er veldig lett å snakke med. Kommer absolutt tilbake flere ganger!

 
Sandnes mann

Sandnes mann

 • Kjønn: Mann
 • Nasjonalitet: Norsk
 • Alder: 57

 

 

 

 

Tid

 • Besøkt: 17. marts 2021
 • Anmeldt: 17. marts 2021
 • Varighet: 2 timer

Spørsmål

Samlet fornøyd?

Vil du anbefale?

Vil du møte igjen?

Valuta for pengene?

Nøyaktighet av annonse bilder

Incall plassering

Fysiske utseende

Levert tjeneste

Nøyaktighet av prisen

Nøyaktighet av tjenester

Nøyaktighet av språk

 

Ja

Ja

Ja

Ja

God

God

God

God

God

God

God

Anmeldelse

Var hos denne fantastiske damen igjen i dag.
Blir heller ikke den siste.
Blir bedre for vær gang begynte med avslapende hode masasje følte du sank ned i havet og etter masasje fortsatte fløt eg i skyende med god varm olje over hele kroppe en herlig opplevelse av en flott dame som kan sine ting, går derfra med en avslappet kropp, kommer igjen, det er helt sikkert, takk til deg. heart

Massage Rogaland

Foretakets navn: Amazing Evolution AS
Adresse: Høgevollsveien 4
Postnr./sted: 4327 Sandnes

Organisasjonsnr.: 922358079

Vi jobber i huset, ikke i salongen, vi utfører kun massasje på bindende bestilling på telefon.

Telefon: +47 462 53 931   - Vicky

               +47 462 53 962   -  Bjørn